3-in-1 touch screen pen


Produktcode
11-6604_29
Bestellmenge
50

€ 0,79 /Stuk ohne MwSt.

Levertijd drie werkdagen
150 Artikel

Deel dit product

Multifunctionele kunststof balpen, blauwschrijvend met stylus voor touch screen apparaten en lampje voorzien van kunststof dopje.Allgemein
Produktcode 11-6604_29
Marke Neutraal
Katalogseite 44
Herkunftsland China
Material ABS, Metall
Ausführung
Schreibfarbe Blau
Aussehen
Farbe Hellgrün
Grössen
Durchmesser (cm) 1,8
Gewicht (gr) 14
Länge (cm) 13,7
Verpakking
Anzahl pro Palette 30000

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension