Behälter, PET, 150ml, salatschale, 121x123x40.3mm, transparant


Produktcode
444880
Bestellmenge
1

€ 32,25 /doos @ 700 stuks ohne MwSt.

Auf Vorrat
22 Artikel

Deel dit product

Presenteer je verse meeneemsalades in deze transparante, lekdichte saladebakken.

Aantrekkelijke presentatie
Deze fraaie ronde saladeschaal van recyclebaar en duurzaam rPET is perfect voor het hygiënisch en aantrekkelijk presenteren van een frisse salade. Dankzij het transparante materiaal is de kleurrijke inhoud goed zichtbaar voor je klant.

Lekdichte deksel
De mooi afgewerkte saladebakken van hoge kwaliteit zijn stevig, lichtgewicht en ideaal voor eenmalig gebruik. Dankzij de lekdichte, hersluitbare deksel zijn je salades gemakkelijk mee te nemen voor consumptie op een later moment.

Voor saladebars en delicatessenzaken
De gemakkelijk stapelbare saladeschaal is een uitkomst voor aanbieders van lunches en salades in de horeca en catering, zoals supermarkten, (bedrijfs)kantines, saladebars, slagers, kaaswinkels, traiteurs en delicatessenzaken.

Recyclebaar rPET
De saladebakken zijn voor 85% gemaakt van rPET; een gerecycled materiaal van gebruikte en ingezamelde PET-flessen. Met een middenlaag van gecertificeerd rPET en een buitenlaag van nieuw materiaal is deze verpakking gegarandeerd voedselveilig. Na gebruik kunnen de saladebakken opnieuw worden gerecycled en verwerkt tot een bruikbaar verpakkingsmateriaal.

Diverse formaten
De saladebak is verkrijgbaar in diverse formaten. Gebruik de kleine schaaltjes voor olijven, augurken of een rauwkostsalade en de grote bakken voor een maaltijdsalade of een salade voor meerdere personen.Allgemein
Produktcode 444880
Marke Neutraal
EAN 8714215030210
Material PET
Ausführung
Variante Salatschale
Aussehen
Farbe Transparant
Form Rund
Grössen
Inhalt (ml) 150
Länge (mm) 121
Breite (mm) 123
Höhe (mm) 40.3
Verpakking
Anzahl pro Palette 16

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension

Empfohlene Produkte