Deckel, APET, Ø120mm,


Produktcode
442615
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 7,50 /doos @ 240 stuks
€ 9,08 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
54 Artikel

Sluit je ronde cups perfect af met deze bijpassende losse deksel.

Mee zonder lekken
Deze transparante deksel past op ronde cups met een diameter van 115 mm. Vul de schaaltjes met verse olijven, noten, sauzen of salades en sluit ze af met de deksel. Zo zijn ze zonder lekken gemakkelijk mee te nemen en blijft de inhoud langer vers en houdbaar.

Altijd handig
Ronde, lichtgewicht schaaltjes komen altijd van pas. Ze zijn geschikt voor het aantrekkelijk presenteren van allerlei verse, koude voedingsmiddelen en perfect te gebruiken door horeca- en cateringbedrijven zoals delicatessenzaken, saladebars, lunchrooms en afhaalrestaurants of tijdens feesten en partijen, picknicks en barbecues.

Losse cups
De ronde deksels zijn gemaakt van stevig a-PET. De bijbehorende cups zijn los verkrijgbaar in dezelfde verpakkingseenheid.
Allgemein
Produktcode 442615
Marke Neutraal
EAN 08714215096674
Material APET
Aufgabenliste
Qualitätsprüfzeichen Lebensmittelsicherheit
Grössen
Durchmesser (mm) 120
Höhe (mm) 11
Stärke (my) 35

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension