Handschuh, Baumwolle, One size,


Produktcode
691055
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 4,35 /paar
€ 5,26 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
12 Artikel

Bescherm je handen optimaal tegen hitte met de flexibele en comfortabele handschoenen Premium Hot Glove™.

Bescherming tot 250°C
Als je gaat werken met warmtebronnen, heb je hittebestendige handschoenen nodig. De Hot Glove is een handschoen met een dubbele laag katoen en een nitril gripcoating die je handen maximaal beschermt tegen de risico’s van hitte. De handschoenen zijn getest op niveau 2 voor contact met warmtebronnen en kan temperaturen weerstaan tot maar liefst 250 graden Celsius.

Veilig en comfortabel
De dubbele laag gebreid katoen biedt de drager comfort. Tegelijkertijd zorgt het voor een flexibiliteit en beweeglijkheid die je niet snel ziet bij andere handschoenen met dit beschermingsniveau. De handschoen is over de hele hand voorzien van een nitril grippatroon om veiliger te kunnen werken met optimale grip op je materialen.

Mechanische bescherming
Door zijn goede scheurweerstand beschermt deze handschoen je handen tegen mechanische gevaren bij het werken met werktuigen, gereedschappen en andere voorwerpen, zoals snijden, schuren of stoten. Deze mechanische bescherming verhoogt meteen ook de duurzaamheid van je handschoenen.

Ruime pasvorm
De handschoen heeft een ruime pasvorm waardoor je ze, indien nodig, razendsnel kunt uitdoen. Een uitkomst in situaties waarbij je vlug moet reageren. De voor- en achterzijde van de handschoenen zijn hetzelfde. Hierdoor passen ze zowel aan je rechter- als aan je linkerhand, waardoor ze minder snel slijten en dus langer meegaan.

Werken met ovens
Dankzij zijn flexibiliteit en hittebestendige eigenschappen is de Hot Glove ideaal bij het werken met ovens, zoals in een (industriële) bakkerij, tijdens de productie van voedingsmiddelen en in de metaalsector, bijvoorbeeld tijdens persen en gieten.

Eén maat, twee lengtes
De Hot Glove is verkrijgbaar in twee lengtes, beide in één universele maat die iedereen past. De zes centimeter langere uitvoering biedt extra bescherming aan de onderarm.Allgemein
Produktcode 691055
Marke Neutraal
EAN 05010699826220
Material Baumwolle
Aussehen
Design Hot glove
Grössen
Format One size

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension