Handschuh, Leder, hittebestendig, One size, rot


Produktcode
691060
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 9,75 /paar
€ 11,80 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
30 Artikel

Voer je laswerk veilig uit met de hoogwaardige lederen Weldmaster™-lashandschoenen.

Speciaal ontwerp
Als je gaat lassen, heb je comfortabele beschermende handschoenen nodig. De Weldmaster is een eersteklas lashandschoen van onbuigzaam chroomleer die je handen maximaal beschermt tegen de risico’s van het lassen. De handschoen is speciaal ontworpen voor MIG/MAG-lassen en booglassen (ARC) en voldoet volledig aan de EN 12477-norm voor beschermende lashandschoenen type A.

Brede toepasbaarheid
De zware werkhandschoen is daarnaast geschikt voor lichte mechanische bewerkingen, thermisch lassen en vele andere toepassingen waarbij hittebestendigheid en bescherming nodig zijn, bijvoorbeeld bij het risico op rondvliegende of opspattende deeltjes gesmolten metaal.

Bijzonder comfortabel
De voering van katoen is in het handgedeelte aangevuld met een zachte, thermische fleecevoering. Dit zorgt voor een bijzonder draagcomfort die zorgt dat je de opvallende rode handschoenen langdurig kunt dragen zonder enige vorm van ongemak.

Mechanische bescherming
Met zijn maximale score op de eisen voor schuringsbestendigheid, zoals vastgelegd in de EN 388-norm, biedt deze lederen handschoen ook een uitstekende mechanische bescherming. Zo ben je tijdens het werken met werktuigen, gereedschappen en andere voorwerpen goed beschermd tegen snijden, schuren of stoten.

Eén maat
De Weldmaster is verkrijgbaar in één universele maat die iedereen past.Allgemein
Produktcode 691060
Marke Neutraal
EAN 05010699824134
Material Leder
Ausführung Hittebestendig
Aussehen
Farbe Rot
Design Weldmaster
Grössen
Format One size

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension