Handschuh, PE, One size, transparant


Produktcode
690726
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 8,50 /zak 500 stuks
€ 10,29 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
100 Artikel

De PE handschoen is vervaardigd uit een doorzichtig polyethyleen. Deze handschoen wordt veelal aan de pomp gebruikt en is bedoelt om kort te dragen om bijvoorbeeld vuile handen te voorkomen.


Allgemein
Produktcode 690726
Marke Neutraal
Material PE
Aussehen
Kleur Transparant
Afwerking Yes
Grössen
Format One size

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension