Käse- und Delikatessenbeutel, Papier, 14/5x26cm, Geschmackvoll,


Produktcode
220270
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 18,90 /doos @ 5 kg
€ 22,87 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
44 Artikel

Diverse papieren zakken voor het verpakken van kaas, noten of andere delicatessen. Raadpleeg de handige productwijzer voor de eigenschappen en toepassingen van onze producten via de Klantenservice.Allgemein
Produktcode 220270
Marke Neutraal
EAN 08714215098111
Variante Käse- und Delikatessenbeutel
Material Papier
Aufgabenliste
Umweltprüfzeichen FSC Mix
Qualitätsprüfzeichen Lebensmittelsicherheit
Aussehen
Design Geschmackvoll
Grössen
Höhe (cm) 26.0
Breite (cm) 14.0
Seitenfalte (cm) 5
Verpakking
Anzahl pro Palette 108

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension