Qleaniq® Schrubber, hoekschrobber, rot


Produktcode
12-20155-3
Bestellmenge
1


8 models

€ 21,18 /Stuk ohne MwSt.

Auf Vorrat
150 Artikel

Deel dit product

Zo efficiënt was het schoonschrobben van harde oppervlakken nog nooit!

Schoon tot in de hoeken
Met hun mediumharde vezels zijn deze grote, multifunctionele hoekschrobbers ideaal voor het effectief verwijderen van hardnekkig vuil van harde oppervlakken zoals vloeren, muren en boten. De robuuste hoog-laagschrobbers hebben een ovale vorm met lange vezels die aan de randen uitsteken, zodat je ook de moeilijk bereikbare hoeken en randen gemakkelijk kunt schoonschrobben.

Perfecte krachtpatser
De schrobborstels zijn bedoeld voor nat gebruik en mogen tot een temperatuur van 134 graden Celsius worden gereinigd in een vaatwasser of autoclaaf. Dankzij de perfecte stand van de vezels en de steel maakt deze krachtpatser je fabrieksvloeren, wanden, productieruimtes, houten tuinvlonders en teakhouten botendekken moeiteloos blinkend schoon.

Gecertificeerd voor de voedingsbranche
Deze stevige kunststof hoekschrobber voldoet aan de hoogste eisen voor de voedingsindustrie en is daardoor ideaal voor het hygiënisch schoonboenen van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Doordat de vezels met roestvrije rvs-krammen in de schrobber zijn verankerd, kunnen ze niet in de voeding terechtkomen.

Niet voor autolak en spinraggen
De hoekschrobber is niet geschikt voor het reinigen van auto’s; de mediumharde vezels kunnen krassen op de lak veroorzaken. Kies voor het schoonmaken van auto’s en andere kwetsbare oppervlakken liever voor een zachte tankborstel met gespleten vezel. Ook voor het verwijderen van spinrag raden wij een tankborstel aan.

Kies een ergonomische steel
Gebruik deze stevige schrobbers bij voorkeur in combinatie met de supersterke aluminium steel met ergonomische handgreep. Of kies voor de lichtere, hygiënische, ergonomische steel die uit één stuk is gemaakt van kunststof. De stelen zijn gemakkelijk op de schrobber te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte
Schrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse kleuren
De hoekschrobbers of hoog-laagschrobbers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Allgemein
Produktcode 12-20155-3
Marke Qleaniq®
Variante Hoekschrobber
Ausführung Mittel
Aussehen
Farbe Rot
Grössen
Höhe (mm) 45
Breite (mm) 110
Länge (mm) 285

Marke Qleaniq®

Mit einem Gesamtkonzept für Gastronomie, Einzelhandel, (Non-) Foodbereich, Büro und Industrie ist Qleaniq® die Marke für eine stilvolle und hygienische Einrichtung Ihrer funktionellen Betriebsräume und Arbeitsplätze, Toilettenräume und Firmenkantinen.

Breitgefächertes Sortiment
Qleaniq bietet ein breitgefächertes Sortiment an Hygieneartikeln, wie zum Beispiel Handtüchern, Toilettenpapier, Tissues, Putzpapier, Spender, Reinigungsmittel und Hilfsmaterialien. In unserem Webshop sind diese Produkte in klare und übersichtliche Produktgruppen unterteilt. Man sieht sofort, was man benötigt.

Stilvolle Einrichtung
Statten Sie Ihre Toilettenräume, Küchen oder Arbeitsplätze mit Produkten von Qleaniq aus, und Sie können sich einer stilvollen Einrichtung mit einer spürbar sauberen Ausstrahlung sicher sein. Entwurf und Botschaft der gesamten Produktreihe fördern außerdem ein sauberes und sicheres Verhalten.

Sauber und clever
Qleaniq® smart hygiene bedeutet Qualität (Q), Sauberkeit (clean) und Klugheit (IQ). Häufig kann man schon mit der einfachen Entscheidung für clever oder „smart“ für eine saubere Umgebung sorgen. So braucht man bei Toilettenrollen mit 100 anstelle von 25 Metern die Rollen seltener zu wechseln. Dies spart Zeitaufwand und Abfallmengen und sorgt für eine effizientere Vorratswirtschaft.

Drei Produktlinien
Qleaniq führt drei verschiedene Produktlinien: die hochwertige Luxury-Linie, die vorteilhafte Basic-Linie und die nachhaltigen von 100%eco. Auch für Sie gibt es also stets das richtige Sortiment!

Lebensmittelsicherheit
Speziell für die Gastronomie hat Qleaniq eine Reihe von Hygieneartikeln im Angebot, die den höchsten Normen für Lebensmittelsicherheit entsprechen. Unsere Spezialisten beraten Sie gerne bei der Zusammenstellung Ihres Sortiments.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension

Empfohlene Produkte