Sack, Verschgriffbeutel, LDPE, 6x8cm, 50my, transparant


Produktcode
154106
Bestellmenge
1

€ 42,10 /doos @ 1000 stuks ohne MwSt.

Auf Vorrat
11 Artikel

Deel dit product

Sluitgripzakken of gripzakken zijn probleemloos te hersluiten. Voorzien van een ophanggat zijn ze uitstekend geschikt als display verpakking. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, eventueel voorzien van praktisch schrijfvlak. Dit product is ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Allgemein
Produktcode 154106
Marke Neutraal
EAN 8714215089768
Variante Verschgriffbeutel
Material LDPE
Aussehen
Farbe Transparant
Grössen
Höhe (cm) 8
Stärke (my) 50
Breite (cm) 6

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension

Empfohlene Produkte