Schale, fleischwarenschale, PET, rechtwinklig, 400ml, 200x125mm, transparant


Produktcode
444891
Bestellmenge
1

€ 37,90 /doos @ 400 stuks ohne MwSt.

Auf Vorrat
18 Artikel

Deel dit product

Presenteer je verse vleeswaren in deze transparante, lekdichte vleeswarenschalen.

Aantrekkelijke presentatie
Deze handzame, rechthoekige vleeswarenschaal van recyclebaar en duurzaam rPET is perfect voor het hygiënisch en aantrekkelijk presenteren van je vleeswaren. Dankzij het transparante materiaal is de inhoud goed zichtbaar voor je klant.

Lekdichte deksel
De mooi afgewerkte schalen van hoge kwaliteit zijn stevig, lichtgewicht en ideaal voor eenmalig gebruik. Dankzij de lekdichte, hersluitbare deksel zijn je vleeswaren veilig en gemakkelijk door je klant mee te nemen.

Voor slagers en supermarkten
De gemakkelijk stapelbare vleeswarenschaal is een uitkomst voor aanbieders van verse vleeswaren, zoals supermarkten, slagers, kaaswinkels, traiteurs en delicatessenzaken.

Recyclebaar rPET
De vleeswarenschalen zijn voor 85% gemaakt van rPET; een gerecycled materiaal van gebruikte en ingezamelde PET-flessen. Met een middenlaag van gecertificeerd rPET en een buitenlaag van nieuw materiaal is deze verpakking gegarandeerd voedselveilig. Na gebruik kunnen de schalen opnieuw worden gerecycled en verwerkt tot een bruikbaar verpakkingsmateriaal.

Twee formaten
De vleeswarenschaal is verkrijgbaar in twee handzame formaten, met een inhoud van 400 en 600 ml.
Allgemein
Produktcode 444891
Marke Neutraal
EAN 8714215030296
Material PET
Variante Fleischwarenschale
Aufgabenliste
Qualitätsprüfzeichen Lebensmittelsicherheit
Aussehen
Farbe Transparant
Form Rechtwinklig
Grössen
Inhalt (ml) 400.0
Länge (mm) 200
Breite (mm) 125
Höhe (mm) 20
Verpakking
Anzahl pro Palette 16

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension

Empfohlene Produkte

€ 29,95/doos @ 14 stuks