Stechnadeln, Haring,


Produktcode
733115
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 2,95 /zak 50 stuks
€ 3,57 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
34 Artikel

Haring happen zonder vieze vingers? Geef er deze vrolijke partyprikkers bij.

Feestelijke vlagprikkers
Met leuke houten partyprikkers uit ons concept Haringhappen maak je iedereen blij. Prik de feestelijke vlagprikkers in mootjes haring en serveer die op een mooi opgemaakte schaal, gegarneerd met uitjes en zuur.

Haringhapjes serveren
De kleurrijke prikkers zijn een feestelijke aanwinst voor elke viswinkel, haringkar, viskraam en cateraar en perfect voor het serveren van haringhapjes op feestjes en evenementen. En na gebruik gooi je ze gewoon weg.

Compleet haringconcept
Het happen van haring is een eeuwenoude Nederlandse traditie waar wij trots op zijn. Ons vrolijke totaalconcept Haringhappen heeft een unieke, eigentijdse bedrukking met typisch Hollandse uitstraling die nét even anders is. Het haringconcept bestaat uit een lijn originele haringverpakkingen waarmee je je klant eenvoudig een complete visbeleving voorschotelt.

Van zakjes tot vlaggen
De verpakkingslijn bestaat uit diverse formaten viszakken en visvellen, een cateringdoos, praktische servetten, een handig draagtasje en diverse leuke decoratiematerialen zoals haringprikkers, een vrolijke vlaggenlijn en een kleurrijke beachflag. Vul je haringassortiment aan met leuke blauwe bakjes in visvorm en multifunctionele kartonnen en aluminium presentatieschaaltjes.Aussehen
Produktcode 733115
Marke Neutraal
EAN 08714215026923
Thema Haring

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension