Trinkflasche, Ø12cm, 420cc, 26gr, 27,3cm, hellblau.


Produktcode
11-7567_18
Bestellmenge
100
Marke
Neutraal

€ 0,86 /Stuk
€ 1,04 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
150 Artikel

Opvouwbare en lekdichte transparant PP 'waterfles' (0,42 liter), met karabijnhaak.Allgemein
Produktcode 11-7567_18
Marke Neutraal
Katalogseite 343
Herkunftsland China
Aussehen
Kleur Hellblau
Grössen
Gewicht (gr) 26
Inhalt (cc) 420
Durchmesser (cm) 12
Höhe (cm) 27,3
Verpakking
Anzahl pro Palette 6400

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension