Wonderfill® Füllmaterial,


Produktcode
107355
Bestellmenge
1
Marke
Wonderfill®

€ 51,00 /doos @ 200 stuks
€ 61,71 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
5 Artikel

Vul lege ruimtes in dozen effectief en economisch met deze lichtgewicht Wonderfil Wrap-zakken.

Perfecte bescherming
Wonderfil Wrap-zakken zijn de perfecte verpakkingsopvulling voor magazijnen, webwinkels, kantoren en zelfs thuisgebruik. De zakken zijn eenvoudig met lucht te vullen en volledig herbruikbaar. Vul de lege ruimte in je dozen op met de lichtgewicht zakken en al je producten komen onbeschadigd bij de ontvanger aan.

Compacte machine
Het Wonderfil Wrap-systeem is ontwikkeld met eenvoud als uitgangspunt. Voor het opvullen van de zakken heb je een kleine, compacte machine nodig die je aan de muur bevestigt. Hiervoor heb je genoeg aan een ruimte van 14 x 20 x 12,9 centimeter.

Automatisch vullen
Hang de zakken op de juiste manier onder de machine, verwijder het rode beschermingslint, sluit de overkapping, druk op de knop en je zakken worden gevuld met lucht. Als je de gevulde zak wegpakt, wordt de volgende automatisch met lucht gevuld. Zo heb je altijd een gevulde luchtzak voorhanden en hoef je nooit te wachten.

Tips voor gebruik
Plaats je producten bij elkaar aan één kant van de doos en vul de rest op met Wonderfil Wrap-zakken. Rol de gevulde zakken op als je grotere ruimtes wilt vullen. Leg de gevulde zakken plat over je producten om de lege ruimte aan de bovenzijde van de doos op te vullen.

Herbruikbaar
De economische Wonderfil Wrap-zakken zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. Laat de luchtzak met behulp van een speciaal ‘rietje’ leeglopen en vul deze op een later moment opnieuw met lucht. Dit vullen kan ook gemakkelijk zonder de machine, dus met de mond.

Verkrijgbaar in twee formaten.Allgemein
Produktcode 107355
Marke Wonderfill®
EAN 08714215021652
Variante Wonderfil Wrap-zak
Grössen
Breite (mm) 387
Länge (mm) 267
Stärke (mm) 0.2
Verpakking
Anzahl pro Palette 0

Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension