• Geplaatst op 10-12-2018
  • Algemeen

Van foodverpakkingen tot verzendverpakkingen. Van Horecava tot Webwinkel Vakdagen. De producten van Paardekooper zie je overal. Zien we jou ook? Bekijk onze beursdeelnames in januari en kom langs voor een flinke dosis verpakkingsinspiratie. Dat klinkt als een goed voornemen…

Horecava 2019

Van 7 tot en met 10 januari vindt in de Amsterdam RAI de Horecava 2019 plaats. Dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Als specialist in trendy foodverpakkingen en disposableconcepten mag Paardekooper hier natuurlijk niet ontbreken. Van het creëren van een ultieme gastbeleving tot het ondersteunen van jouw duurzame ambities. Tijdens de beurs showen wij de meerwaarde van een goede verpakking. Laat je inspireren tijdens één van onze WrappIDup inspiratiesessies en ontdek de nieuwste, trendy foodverpakkingen voor onder meer ijs, snacks, brood en delivery. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over het naderende verbod op het gebruik van Single Use Plastics (SUP-verbod). Paardekooper heeft hier tijdig op geanticipeerd met een SUP-proof verpakkingsassortiment in de vorm van herbruikbare disposables (Depa® Durables) en disposables gemaakt van natuurlijke materialen (Biodore®). Met Paardekooper voldoe je aan zowel de eisen van de consument als aan de eisen van de wet. Je vindt in ons in hal 8, standnummer 08.320.

Webwinkel Vakdagen

Op 23 en 24 januari kunnen e-tailers hun hart ophalen tijdens het grootste e-commerce event van de Benelux: de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. E-commerce is voortdurend in ontwikkeling en heeft een grote invloed op het consumentengedrag. Hoe zorg jij ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de moderne (digitale) consument? Verpakkingen spelen een belangrijke rol bij dit vraagstuk. Van een efficiënt logistiek proces tot een unieke uitpakbeleving, met Paardekooper haal je meer uit online. Bezoek onze stand (nummer 183) in hal 7 en laat je adviseren en inspireren!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van het specifieke event .