• Geplaatst op 21-12-2016
  • Algemeen

Het einde van het jaar nadert

Voor velen een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Wij willen je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en wij wensen je een succesvol 2017, zowel zakelijk als privé. Uiteraard staan wij ook in het nieuwe jaar weer voor je klaar met de meest creatieve verpakkingsoplossingen.


Kerstmis is een feest voor iedereen. Wij maken van de gelegenheid gebruik om extra stil te staan bij degenen die het minder hebben en die gebukt gaan onder grote zorgen. In plaats van een relatiegeschenk, kiezen wij ook dit jaar weer voor een financiële bijdrage aan het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam.

Een lichtpuntje tijdens donkere dagen

Kerst vieren we graag thuis, samen met familie en vrienden. Dat lukt helaas niet altijd, bijvoorbeeld omdat een kind uit het gezin in het ziekenhuis opgenomen is. Daarom zijn er Ronald McDonald Huizen, zodat ouders dichtbij hun kinderen kunnen zijn.


Kerst vieren in het Ronald McDonald Huis. Dat voelt misschien niet helemaal als thuis, maar ondanks alles proberen we er met elkaar het beste van te maken. Het Ronald McDonald Huis als een lichtpuntje in een donkere periode. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar op elk moment dat een kind zijn ouders nodig heeft. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij, want zeg nu zelf: de glimlach van een kind is goud waard.