• Geplaatst op 20-03-2018
  • Algemeen

PACOMBI GROUP is prominent aanwezig tijdens de zesde editie van Packaging Innovations. De beursorganisatie maakt gebruik van onze verpakkingen voor het serveren van eten en drinken. Daarnaast zijn wij aanwezig met een eigen WrappIDup-stand, boordevol inspirerende verpakkingsideeën.

Packaging Innovations is hét toonaangevende event voor marketeers, merkeigenaren, designers en inkopers die op zoek zijn naar nieuwe kansen voor verpakkingen. WrappIDup weet als geen ander deze kansen in kaart te brengen en te vertalen naar onderscheidende verpakkingsconcepten. Onze trendwatchers reizen de hele wereld over, op zoek naar de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verpakkingsdesign. Bezoek onze stand nr.K40 voor de bijzondere innovaties en laat je verrassen door de mogelijkheden van brandpackaging.

Brandpackaging: een goed ‘idea’

Tijdens de beurs presenteren wij ons eigen WrappIDup brand ‘!DEA’, om het belang van brandpackaging te illustreren. Aan de hand van unieke verpakkingsdesigns laten we zien hoe de verpakking bijdraagt aan de drie kernprincipes van een sterk merk, namelijk het versterken van de merkpositie (1), merkassociaties (2) en herkenbaarheid (3). Met andere woorden: ontdek hoe de verpakking (Wrapp) jouw merk (ID) naar een hoger level brengt (up).

Packaging Innovations 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 april in de Jaarbeurs Utrecht. Als relatie van Paardekooper kun je je zich gratis registeren voor een bezoek aan de beurs. Dit wil je toch niet missen? Graag tot ziens!