• Geplaatst op 04-08-2016
  • Food & Services

Zomer? Bij Paardekooper zitten wij al volop in het najaar. Het najaar betekent cadeautjestijd en bij een mooi cadeau hoort een dito verpakking. Onze Najaarsbrochure komt er weer aan, met daarin de leukste verpakkingsideeën. Mis hem niet, want met een opvallende verpakking wordt het geven en krijgen van cadeaus nóg leuker.

Het is belangrijk om consumenten telkens weer op creatieve wijze te verrassen. De wijze waarop je producten verpakt, speelt hierbij een belangrijke rol. De verpakking is onderdeel van de totale beleving. Focus op beleving is een must voor de moderne (e-)retailer. Met de mooiste geschenkverpakkingen trakteer je klanten op een unwrapping experience.

De meerwaarde van een mooie verpakking

Uit onderzoek van de Southern Methodist University (SMU) blijkt, dat de verpakking van invloed is op de mate waarin consumenten een product waarderen. Hoe meer aandacht er is besteed aan de verpakking, hoe groter de waardering voor het product. Ditzelfde geldt voor de indruk die je als bedrijf en/of merk maakt. Met een opvallende verpakking versterk je jouw imago. Bovendien delen consumenten de mooiste verpakkingen op social media, waardoor je een nog groter publiek bereikt. Kortom, mooi en opvallend inpakken loont!

Voor elk wat wils

Om jou op weg te helpen, hebben wij weer de mooiste najaarsverpakkingen geselecteerd. De nieuwe collectie biedt voor elk wat wils. Van opvallend cadeaupapier en kerstpakketdozen tot flesverpakkingen, manden en de leukste decoraties. In de brochure vind je tevens een deel van onze SendProof verzendverpakkingen. Consumenten bestellen hun cadeaus immers steeds vaker online

Trendy geschenkverpakkingen

Natuurlijk hebben wij wederom een aantal exclusieve, eigen lijnen ontwikkeld, waarmee jij je als (e-)retailer kunt onderscheiden. Geïnspireerd op de actuele, wereldwijde consumententrends presenteren wij onder andere onze iconische en speelse Pictionary-lijn, de glamoureuze Golden Bridge kerstverpakkingen en de natuurlijke Cork verpakkingen. Van eigentijds modern en stijlvol klassiek tot back to the basics. Waar kies jij dit najaar voor?

Mooi en snel inpakken

Een goede geschenkverpakking houdt overigens niet alleen rekening met de beleving bij de ontvanger. Ook het ‘inpakgemak’ voor de winkelier staat centraal. Zeker tijdens drukke dagen voor Sinterklaas en Kerst wil je niet staan tobben met een cadeauverpakking. Er bestaan verschillende (kant-en-klare) verpakkingsoplossingen, waarmee je in een handomdraai een perfect ingepakt cadeau creëert. Denk aan flesdozen, bedrukte houten kistjes, geschenkzakjes en cadeaudoosjes. Kom je er echt niet uit, of heb je bijvoorbeeld meerdere filialen en hecht je veel waarde aan een consistente manier van inpakken? Dan is de WrappIDup inpakworkshop misschien iets voor jou.

Ben jij al voorbereid op het feestelijke najaar? Met Paardekooper wel. Bekijk de Najaarsbrochure nu alvast online. De schriftelijke versie is medio augustus beschikbaar.

Specifieke najaarsartikelen (zoals Sint- en kerstverpakkingen) zijn medio november verkrijgbaar in de webshop.