• Geplaatst op 20-12-2016
  • Algemeen

Haal meer uit online met een goede verpakking!


Hoe? Kom op 18 of 19 januari 2017 naar de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht en bezoek onze stand (nr. 01BV1). Laat je inspireren door de coolste verzendverpakkingen en ontdek hoe je tijd én geld kunt besparen op het logistieke verpakkingsproces.

Namens PACOMBI GROUP zullen Paardekooper Verpakkingen en Van der Windt Verpakking aanwezig zijn op de beurs. Waar Paardekooper zich voornamelijk richt op een opvallende presentatie, richt Van der Windt zich hoofdzakelijk op het efficiënt inrichten van het verpakkingsproces. Onder de noemer SendProof (PRO) zorgen wij voor meer inpakgemak, efficiënter transport en een maximale uitpakbeleving.

SendProof

Goed verpakt betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dat is waar SendProof Packaging voor staat. SendProof Packaging is het kwaliteitslabel voor een compleet, maar selectief aanbod verzendverpakkingen. Geschikt voor het verzenden van zowel food als non-food producten. Tijdens de beurs presenteren wij een selectie van ons SendProof assortiment, zodat je zelf de meerwaarde van een goede verzendverpakking kunt zien én ervaren. Naast verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie, gericht op het complete (e-) fulfilmentproces: Van efficiënte handling tot het creëren van een uitpaksensatie bij de ontvanger.

Dag kale doos

Bij online bestellingen is de verpakking vaak het laatste contactmoment tussen de klant en een bedrijf. Lever jij je producten af in een blanco doos, of kies je voor een opvallende cadeaudoos met een mooie bedrukking? De keuze die je maakt is bepalend voor het beeld dat de ontvanger vormt over jouw bedrijf of merk. En dus voor jouw succes. Onder de noemer WrappIDup maken wij van een kale doos een aantrekkelijke geschenkverpakking. Bezoek onze stand en laat je inspireren door de mooiste voorbeelden.

Ontdek hoe jij kunt besparen!

En dat is nog niet alles: Met onze ‘Packaging Scan nemen we jouw complete verpakkingsproces de loep. Wij kijken bijvoorbeeld naar besparingsmogelijkheden op het gebied van hoeveelheid materiaalgebruik en materiaalsoort. Soms is een kleine aanpassing voldoende, om een aanzienlijke besparing te realiseren. Daar wil je vast meer van weten, toch?

WWV e-business Special

Wanneer je onze stand bezoekt, heb je de eerste besparing trouwens al te pakken. Bezoekers ontvangen namelijk een kortingsbon, geldig op het standaard Sendproof Assortiment. Bovendien krijg je onze WWV e-business Special. Hierin staan onder andere inspirerende tips en tricks voor ondernemers, die meer uit hun online business willen halen via de verpakking.


Bestel jouw gratis toegangskaarten via www.webwinkelvakdagen.nl en hopelijk tot ziens op de beurs.