• Geplaatst op 16-03-2015
  • Industrie

Drie jaar geleden begon Mariëlle van Werven een webshop voor lingerie en badmode genaamd Annadiva. Aanvankelijk werkte zij vanuit huis, maar toen op een zeker moment de vrachtwagen van Paardekooper de woonwijk binnenreed besloot zij dat het toch echt tijd werd voor een groter onderkomen. Zij opende een nieuw hoofdkantoor in Rosmalen en inmiddels heeft Annadiva ook een fysieke winkel in Nijmegen. Van Werven vertelt over de samenwerking met Paardekooper; van een paar standaarddoosjes tot een persoonlijk verpakkingsassortiment.

“Via via kwam ik bij de Paardekooper Store in Breda terecht,” vertelt Van Werven. “Ik had gehoord dat Paardekooper de voordeligste partij is, als het gaat om kleinere afnames. Ik kocht telkens enkele doosjes in de Store. De webshop liep echter zo goed dat dit aantal al snel groeide. Ik was benieuwd naar de mogelijkheden die Paardekooper nog meer te bieden had en kwam in contact met Roy van der Hoeven. Hij vertelde mij over de mogelijkheden van gepersonaliseerde verpakkingen.

Naambedrukt is niet per definitie duurder

Van der Hoeven vertelt: “Bij naambedrukte verpakkingen denken mensen al snel aan hoge kosten. Dit is niet altijd juist. In tegendeel; bij grote afnames kan het juist financieel aantrekkelijker zijn om te kiezen voor gepersonaliseerde verpakkingen. Een duidelijke win-win situatie: de klant profiteert van lagere kosten en een opvallende, maatwerk verpakking.

Custom made verzendverpakkingen

“We nemen nu onder meer custom made verzendverpakkingen af bij Paardekooper,” vervolgt Van Werven. “Je merkt dat Paardekooper veel ervaring heeft op dit gebied. Ze hebben actief meegedacht over specifieke oplossingen voor onze producten. Het is belangrijk dat de verzenddozen geschikt zijn voor verschillende formaten bh’s, waarbij de cups niet indrukken of beschadigen. Uiteindelijk hebben we een compleet nieuwe doos laten ontwerpen, voorzien van onze eigen huisstijl. Op de dozen is tevens een kanten boord gedrukt, dat natuurlijk perfect past bij de producten die wij verkopen. Het ontwerp en de bedrukking zijn eveneens door Paardekooper verzorgd. Het is fijn om een partner te hebben die het totale plaatje regelt.

Samen groeien

“Het assortiment is inmiddels uitgebreid met luxe draagtassen voor de winkel. Daarnaast nemen we ook nog zijdevloei af en voor de verzenddozen werken we met mooie sluitzegels. Ik werk nu drie jaar samen met Paardekooper en ik verwacht in de toekomst nog verder te groeien. Misschien dat ik dan ook wel een mooie cadeaudoos voor in de winkel wil. Als wij groeien, groeit Paardekooper mee.