• Geplaatst op 19-02-2015
  • Food & Service

Donuts+Bagels verovert al sinds 1988 de Rotterdamse markt met Amerikaanse lekkernijen, waaronder donuts, bagels, muffins en brownies. Naast een webshop heeft het bedrijf sinds 2005 een vaste verkooplocatie in het Metrostation Beurs. Meerdere vestigingen liggen in de planning. Paardekooper Barendrecht levert diverse bedrukte verpakkingen, van servetten tot dozen.

“Donuts+Bagels kwam via het hoofdkantoor terecht bij onze Paardekooper Store in Barendrecht,” vertelt BorisDirks, Store Manager Barendrecht. “De klant was op zoek naar een leverancier in de buurt voor verschillende naambedrukte verpakkingen. We zijn begonnen met twee donutdozen, geschikt voor zes en twaalf donuts en naambedrukte servetten. Inmiddels leveren we vrijwel het complete verpakkingsassortiment. Naast de dozen en servetten leveren we ook tasjes, zakken en stickers voor de koffiebekers. Voor ons een teken dat de klant tevreden is.”

Goede communicatie

En dat klopt, want volgens Hannie Molenaar, eigenaar van Donuts+Bagels was er meteen sprake van een klik met Paardekooper: “Allereerst ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de verpakkingen, maar net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker is de goede communicatie. Ik word bij Paardekooper altijd goed geholpen en je krijgt veel persoonlijke aandacht. De medewerkers staan altijd klaar met een advies en denken proactief mee. Voor ons een reden om ons totale verpakkingsassortiment onder te brengen bij Paardekooper.”

Een seintje op het juiste moment

“Dat meedenken beperkt zich niet alleen tot een goed verpakkingsadvies,” vervolgt Molenaar. “Paardekooper houdt ook onze voorraden in de gaten. Dat vind ik een groot pluspunt. Ze houden bij hoeveel voorraad er nog is en monitoren het gemiddelde verbruik. Er zitten lange levertijden op de verpakkingen, maar door tijdig nieuwe voorraad te bestellen zitten we nooit zonder. Paardekooper geeft op het juiste moment een seintje. Als ondernemer heb je het al zo druk, dan is het fijn om een partij te hebben die dit soort zaken uit handen neemt.”

Kleurrijk

De verpakkingen passen qua look uitstekend bij de kleurrijke lekkernijen van Donuts+Bagels. “Mijn man heeft zelf het ontwerp gemaakt,” vervolgt Molenaar. “De rest van het traject heeft Paardekooper verzorgd. De donutdozen gebruiken we in onze to-go winkel en voor de webshop bestellingen. Particulieren en bedrijven kunnen diverse zoete lekkernijen of een complete lunch met bagels, broodjes en verse sappen afhalen of laten bezorgen. Wat Paardekooper met de verpakkingen doet, doen wij met onze producten. Klanten kunnen donuts bestellen in hun eigen huisstijl. Ik ben van mening dat het goed is om je als bedrijf te laten zien. Van uitbundig beschilderde auto’s tot een kleurrijke verpakkingslijn. We zorgen dat we worden gezien.”