• Geplaatst op 06-09-2017
  • Food & Services

De nieuwste Najaarsbrochure van Paardekooper is uit! Heb jij je verpakkingen voor het herfst- en feestseizoen van 2017 al geselecteerd? Laat je ruim honderd pagina’s lang inspireren en verleiden door onze prachtige geschenkverpakkingen en vele verrassende verpakkingsideeën voor een feestelijk najaar.

Geïnspireerd op wereldwijde trends

Een nieuwe collectie verpakkingen ontstaat natuurlijk niet zomaar. Om zo’n gevarieerd assortiment als het onze te kunnen samenstellen, volgen wij de wereldwijde trends op het gebied van kleuren, sferen en patronen op de voet. Ook laten we ons inspireren door tradities en zowel hippe als nostalgische sentimenten in de samenleving.

Creatieve concepten en eigen lijnen

Al deze ideeën vertalen we naar nieuwe concepten en creatieve eigen lijnen. Zoals het sfeervolle kerstdessin Joyeux, de luxueuze kerstserie Golden Bridge, het speelse kurkdessin Cork, de schitterende parelmoeren Pearl-disposables, onze unieke verpakkingslijn LOVLY, en nog veel meer. Want mooi inpakken en groots uitpakken – daar staan wij voor!

Eenvoudig bestellen

Je bestelt onze producten heel eenvoudig via de Paardekooper-webshop. Of kom sfeerproeven in een van onze negen Stores en doe nóg meer verpakkingsinspiratie op.

Geen Najaarsbrochure ontvangen? Vraag de catalogus online gratis aan.