• Geplaatst op 03-12-2019
  • Food & Services

Ontdek de meerwaarde van foodpackaging tijdens de Horecava 2020

Van 13 tot en met 16 januari vindt in de Amsterdam RAI de Horecava 2020 plaats. We presenteren ook dit keer weer een groot aantal innovatieve verpakkingsconcepten. Daarnaast grijpen we de beurs aan voor de relaunch van het merk depa® en de introductie van onze nieuwe propositie. Dit wil je niet missen!

Smaakmakende nieuwkomers

De markt is volop in beweging. Consumenten worden steeds kritischer, food mobilty is upcoming en het SUP-verbod nadert. Al deze uitdagingen hebben wij gevat in verschillende innovatieve verpakkingsconcepten die we lanceren tijdens de Horecava. We presenteren onder andere nieuwe visverpakkingen, amuseverpakkingen van karton, een speciale bezorgverpakking voor frites en diverse nieuwe producten binnen de depa bamboelijn. We besteden daarnaast ook extra aandacht aan het SUP-verbod. We presenteren verschillende alternatieve verpakkingsoplossingen voor plastic, waaronder een brede range disposables van bagasse. Of wat denk je van onze Zero waste cup compleet met circulaire end-of-life oplossing? Met Paardekooper ben je voorbereid op de toekomst.

Paardekooper Packnowledgy

Tijdens de beurs vindt tevens de officiële lancering van onze nieuwe pay-off ‘Packnowledgy’ plaats. De naam zegt het al: bij Paardekooper komen verpakkingen, kennis en technologie samen, waardoor we op elke verpakkingsvraag het juiste antwoord hebben. Onze verpakkingsoplossingen bieden een meerwaarde in elke schakel van de keten. Packaging als vijfde P in de marketingmix, of in dit geval: de ‘P’ van Paardekooper. Daar gaan we voor!

Mis het niet: relaunch depa®

Als bezoeker van de Horecava profiteer je van een exclusieve sneak peek van het vernieuwde depa®. Vanaf 1 januari 2020 gaat het bedrijf depa verder onder de naam Paardekooper. De naamswijziging is onderdeel van de transitie naar een nieuwe organisatiestructuur binnen de Koninklijke Paardekooper Group. De naam ‘depa’ als productmerk blijft wel bestaan, als hét nummer 1 merk voor smaakmakende foodverpakkingen voor elk moment. Ontdek het zelf en bezoek onze stand 08.320.