• Geplaatst op 15-06-2018
  • Algemeen

Bloemen verzenden via internet? Waarom niet. Maar wél met een goede verzendoplossing. Daarom maakt Flora@Home – een initiatief van PostNL – gebruik van de bloemen- en plantenverzenddozen van Paardekooper. Met drie specifieke dozen voor bloemen is de efficiency verder geoptimaliseerd. 

Het principe van de bloemenverzenddozen is super eenvoudig. De dozen worden plano aangeleverd en bij PostNL/Flora@Home verwerkt. De bloemenverzenddoos is zo ontwikkeld dat er niet met losse delen c.q. inserts gewerkt hoeft te worden maar bestaat uit een geheel wat simpel is te verwerken tot een prima verzenddoos. 

Samen met het Chrysal Arrive alive systeem zorgt Flora@Home ervoor dat de bloemen gegarandeerd fris & onbeschadigd aankomen. 

In eerste instantie werkte Flora@Home met één standaardformaat, Nu zijn er twee formaten bloemenverzenddozen bij gekomen, in variabele breedtes en hoogtes. Daardoor is het mogelijk om alle soorten en maten bloemen via het PostNL-netwerk geautomatiseerd te verzenden. 

FSC-karton en watergedragen inkt

De dozen zijn gemaakt van karton met het FSC-keurmerk, de custommade opdruk is van milieuvriendelijke (watergedragen) inkt. Met hoogtes van 50, 80 en 93 centimeter draaien deze nieuwe dozen probleemloos mee in het volautomatische verzendsysteem van o.a. PostNL. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Robert Dompeling via tel. 06-53417893 of mail naar robertdompeling@paardekooper.com.