• Geplaatst op 17-09-2018
  • Food & Services

Op maandag 17 september is de zesde editie van Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van start gegaan. Ook Paardekooper is van de partij om zijn nieuwe, inspirerende verpakkingsoplossingen voor de horeca te presenteren.

Restaurantbenodigdheden

Nieuw in het assortiment van Paardekooper zijn de restaurantbenodigdheden. Niet voor niets presenteert Paardekooper de restaurantbenodigdheden tijdens deze horecavakbeurs: bij een gastvrij aanbod horen immers producten die hierop aansluiten. Denk hierbij aan potten en pannen van Vogue en aan serviesgoed van de Heeren Willems. 

Gastenbenodigdheden

Niet alleen in een restaurant is gastvrijheid belangrijk, ook in hotels, bed and breakfasts, Airbnb-woningen en andere vakantiewoningen verwacht men die. Speciaal voor de bezoekers aan Gastvrij presenteren wij in onze stand gastenbenodigdheden. In ons ruime assortiment aan gastenbenodigdheden vind je alles wat je nodig hebt om je bedrijf een optimale gastvrije uitstraling te geven.

Allerlei oplossingen

Ook voor andere verpakkingsoplossingen kun je bij ons terecht. Onze verpakkingsexperts staan voor je klaar tijdens Gastvrij Rotterdam. Kom langs bij de stand en praat met een van onze experts of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wij zijn te vinden bij stand 5106.