• Geplaatst op 15-09-2020
  • Algemeen
paardekooper-nieuwsbericht-najaarsbrochure

Als we in deze coronatijd vol onzekerheden en sociale afstand één ding hebben ontdekt, is het wel dat verbondenheid belangrijker blijkt dan ooit. En cadeautjes geven en krijgen werkt verbindend!

Laat je inspireren door onze nieuwe najaarsbrochure. Hij staat boordevol prachtige cadeauverpakkingen en cadeaudecoraties om je klanten ook in het najaar van 2020 te verrassen en volop uitpakgeluk naar de ontvangers te brengen.

Alles voor een geslaagd feestseizoen

In de najaarsbrochure introduceren we diverse nieuwe verpakkingslijnen om van dit najaar opnieuw een gezellig en geslaagd feestseizoen te maken. Zo presenteren we vol trots onze collectie LOVLY® Night Blue: een serie verpakkingen in prachtig nachtblauw (dé trendkleur van dit jaar) met een luxueuze goudkleurige print. Terug van weggeweest is de tartan, oftewel de klassieke Schotse ruit. Oude en vertrouwde nostalgie, waaraan we juist in deze tijd zo’n behoefte hebben.

Online service: (ver)pak je kans

Of we Sinterklaas en Kerst dit jaar nu wel of niet samen kunnen vieren: cadeautjes geven kan natuurlijk altijd. Graag zelfs! Zorg dat je als ondernemer goed voorbereid bent met een online inpakservice. Bied je klanten bijvoorbeeld de optie om hun aankopen direct mooi ingepakt naar de ontvanger te sturen. Uiteraard mét een persoonlijke boodschap van de gever op een mooie sticker of een label.

Bestel op tijd

Bekijk de najaarsbrochure hier online, laat je inspireren en bestel op tijd je najaarsverpakkingen. Dit kan eenvoudig via onze webshop of met een bezoekje aan een van onze Paardekooper Stores.

Vaste klanten krijgen de brochure half september per post toegestuurd. Niet ontvangen? Vraag een gratis exemplaar aan via info@paardekooper.com of haal de brochure op bij een Paardekooper Store bij jou in de buurt.