• Geplaatst op 22-10-2018
  • Food & Services

Met HORNBACH Bouwmarkt Nederland gaat het goed. De groei zit er flink in en daar heeft ook Paardekooper een aandeel in. We leveren de doe-het-zelf-gigant webshopverpakkingen en papieren draagtassen. 

HORNBACH opende in 1968 als eerste onderneming in Europa een megabouwmarkt gecombineerd met een tuincentrum. Vandaag de dag is HORNBACH vertegenwoordigd met meer dan 160 vestigingen van megaformaat in Europa. Tegenwoordig worden steeds meer bestellingen via de webshop uitgeleverd. Krijg je een verzending van de webshop van HORNBACH binnen? Dan is de kans groot dat je óók een verpakking van Paardekooper tegenkomt. We zijn leverancier van een groot aantal webshopverpakkingen, zoals opvulpapier, pallethoeken, tapes en noppenfolie. 

Milieuvriendelijke draagtassen

Inmiddels leveren we ook de draagtassen voor alle HORNBACH-winkels in Nederland. Als familiebedrijf staat HORNBACH midden in de samenleving en duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Uiteraard geeft HORNBACH het goede voorbeeld: recyclebare plastic tassen worden vervangen door papier, om precies te zijn FSC-papier. Toen ons gevraagd werd of wij ze konden helpen aan duurzame papieren draagtassen was ons antwoord direct ja! De tassen worden geproduceerd in twee formaten. Ook geïnteresseerd in duurzame verpakkingen voor jouw organisatie? Denk aan Paardekooper! 

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze divisie Food & services in Oud-Beijerland.