• Geplaatst op 01-10-2019
  • Food & Services

Ontdek de nieuwste verpakkingstrends van dit moment met de nieuwe LOVLY® collectie. Eigenzinnig, uitgesproken of juist ingetogen. LOVLY® biedt voor elk wat wils.

We presenteren dit najaar verschillende nieuwe stijlen en dessins. We pakken uit (en in) met krachtige materialen en uitgesproken prints en kleurencombinaties. Anders dan normaal, soms misschien zelfs een beetje verwarrend, maar juist daarom uniek en onweerstaanbaar. Haute couture packaging! Hiermee zet jij dit seizoen de toon.

Opmerkelijk kleurenpallet

We zien dit najaar warme, donkere kleuren in combinatie met veel glans. Bordeaux rood, petrol blauw en goud zijn de trendkleuren van dit moment, aangevuld met een vleugje roze. In de Kerstspecial LOVLY® STARS komen alle kleuren samen. Er ontstaat een vrolijk en enigszins opmerkelijk kleurenpallet. Dat valt op, zeker tijdens donkere dagen! Ook eigenzinnig: de nieuwe Sinterklaasverpakkingen. De bestaande dessins DOTS en GEVEL zijn dit najaar verkrijgbaar in de opvallende kleurencombinaties blauw met neon oranje en paars met wit. Het resultaat is een verrassende, eigenwijze look. Die gaan mee in de zak!

Metallic

De must have van dit najaar: de metallic-look. Hebben dus! We hebben deze trend vertaald naar ons bestaande LEAFS-dessin. Metallic Jungle LEAFS is verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, bordeauxrood, wit en roze. Tegen de schitterende metallic achtergrond komt het gouden bladnervenpatroon nog meer tot z’n recht. Er ontstaat een opvallend, sprankelend geheel. Een beetje over de top, maar tegelijkertijd toch heel beheerst en stijlvol. Hiermee trakteer je jouw klanten op een gevoel van luxe.

Oud in nieuw

Nostalgie in een modern jasje. Experimenteren mag! Traditionele, herkenbare dessins krijgen een verrassende twist in de nieuwe LOVLY®-stijl Festive. De stijl kenmerkt zich door het gebruik van traditionele kerstkleuren, zoals groen, rood en goud in combinatie met een rustige witte basis. Kerst, zoals Kerst hoort te zijn. Dat voelt goed! Combineer met glanzende accessoires voor een extra feestelijk effect. Festive is verkrijgbaar in drie dessins cadeaupaper (CONES, FOREST en TEKST) in combinatie met bijpassende etiketten. Bekijk de complete LOVLY®-collectie op lovlypackaging.com of bestel direct via onze webshop.

trend-en-inspiratietour-new-york-908-400-kl