• Geplaatst op 20-12-2018
  • Algemeen

Je ontdekt het tijdens de Horecava 2019!

Van 7 tot en met 10 januari vindt in de Amsterdam RAI de Horecava 2019 plaats. Bezoek de Paardekooper-stand en laat je verrassen, inspireren en informeren over de meerwaarde van foodpackaging voor jouw formule.

Nieuwe verpakkingen

De markt is volop in beweging. Consumenten worden steeds kritischer, food mobilty is upcoming en duurzaamheid is een license to operate. Al deze uitdagingen hebben wij gevat in verschillende innovatieve verpakkingsconcepten. We presenteren een aantal zinderende nieuwkomers, waaronder het trendy ijs- en milkshakeconcept ICE IS (N)ICE, een speciale deliverylijn, bagasse menuschalen, houten bestek en de eerste complete bamboe-verpakkingslijn van Nederland.

Ervaar de kracht van brandpackaging

Aan de hand van ons eigen WrappIDup-brand ‘IDEA’ presenteren wij de mogelijkheden en effecten van brandpackaging. Op basis van acht voorbeelden ontdek je hoe een onderscheidend verpakkingsdesign bijdraagt aan de positionering, reputatie en herkenning van jouw merk of foodformule. En over herkenning gesproken; Paardekooper is hét adres voor bedrukte verpakkingen. Je bestelt eenvoudig bedrukte items vanaf kleine aantallen via onze webshop. Tijdens de beurs laten we verschillende voorbeelden zien en illustreren we onze geavanceerde designsoftware.

LET’S TALK ABOUT #plastic

Daarnaast gaan we graag met bezoekers in gesprek over het naderende SUP-verbod. Wij hebben hier tijdig op geanticipeerd en presenteren tijdens de beurs een SUP-proof verpakkingsassortiment. Zo is de natuurlijke Biodore®-lijn nog verder uitgebreid met onder meer herbruikbare broodzakken, menubakken van suikerriet en een nieuwe lijn gemaakt van Falcata hout. Andere oplossingen richten zich op hergebruik en circulair verpakken, waaronder de Zero waste cup en de DEPA® Durables. Het SUP-verbod vraagt om een nieuwe kijk op verpakken, waarbij ketensamenwerking noodzakelijk is. Samen uitdagingen omzetten in kansen. Praat en proost je mee? Tijdens de beurs serveren wij heerlijke bubbels, natuurlijk geserveerd in een Durable champagneglas. Graag tot ziens op de Horecava 2019. Bezoek onze stand 320 in hal 8.