• Geplaatst op 18-04-2017
  • Food & Services

Goed nieuws voor iedereen die dol is op onze LOVLY® geschenkverpakkingen: het nieuwe najaarsassortiment is in de maak. Naast vier nieuwe algemene LOVLY® stijlen, wordt er ook hard gewerkt aan een aantal bijzondere kerstspecials.

Op 1 februari lanceerden wij ons nieuwe merk voor gift packaging, LOVLY®. Mét succes, want iedereen valt voor de unieke dessins van de LOVLY verpakkingen. Wij zijn nog maar net begonnen, maar op basis van de vele positieve reacties kunnen wij stellen dat het merk goed wordt ontvangen in de markt. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Aansluiten op het tijdsbeeld

De kracht van LOVLY is gelegen in diverse factoren. “Het primaire doel van LOVLY is niet om de trend te bepalen, maar om verpakkingen aan te bieden die perfect aansluiten op het actuele tijdsbeeld,” stelt Jolanda Serraarens, inpakspecialist bij Paardekooper. “Daar zijn we denk ik aardig in geslaagd. De verschillende stijlen sluiten uitstekend aan bij de behoefte van de hedendaagse consument en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait: een blije, tevreden klant. Dankzij de variatie in dessins en de diverse soorten verpakkingen biedt LOVLY bovendien voor elk wat wils. De verpakkingen worden in verschillende branches gebruikt, variërend van mode en home & living tot slijterijen, parfumerieën en juwelierszaken.”

Een LOVLY najaar

Terwijl de zon zich nog maar net laat zien, zijn de verpakkingsexperts bij Paardekooper alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het feestelijke najaar. Jolanda: “Naast een aantal nieuwe stijlen en dessins werken wij ook aan andere soorten geschenkverpakkingen. Ik verklap nog niet te veel, maar er wordt bijvoorbeeld een nieuwe cadeaudoos aan het assortiment toegevoegd. Ook voor de nieuwe collectie geldt trouwens dat de verschillende stijlen onderling uitstekend te combineren zijn. LOVLY biedt een totaalconcept op het gebied van gift packaging.” De nieuwe LOVLY verpakkingen worden opgenomen in de Najaarsbrochure 2017, die na de zomer verschijnt.

Kijk voor meer informatie en inpakinspiratie op www.lovlypackaging.com.