• Geplaatst op 07-04-2015
  • Food & Services

Nieuwe verpakkingslijn voor frites en snacks. Op zoek naar een eenduidige en unieke verpakkingslijn voor frites en snacks? In lijn van het populaire I’M a COOL concept presenteren we opvallende en praktische snackverpakkingen onder de noemer I’M a SNACK concept.


De hippe, frisse en trendy snackverpakkingen zijn een must have voor de moderne snackbar- en cafetaria-eigenaar. Je trakteert je klanten niet alleen op een lekkere snack, maar op een complete smaakbeleving. Dankzij hun multifunctionele specificaties zijn de snackverpakkingen even goed inzetbaar bij andere foodservice bedrijven.

Verschillende concepten: één look

Eenheid binnen uw communicatie uitingen is belangrijk. Hetzelfde geldt voor uw verpakkingsassortiment. Maak je reeds gebruik van ons I’M a COOL concept en/of Kidsconcept? De nieuwe snackverpakkingen sluiten qua kleurstelling perfect aan bij deze reeds bestaande concepten. Hierdoor zijn de verschillende verpakking goed te combineren. Je profiteert van een herkenbaar, opvallend en uniek totaalconcept voor al uw verpakkingen. Het I’M a SNACK concept bestaat uit een snacktas, verschillende snackzakken in vijf reguliere formaten, een snackenvelop en twee formaten puntzakken. De verpakkingen zijn per duizend stuks verpakt om opslagproblemen, voorraadoverschotten en grote investeringen te voorkomen.

Meer informatie of direct bestellen? Bekijk de producten op onze webshop.