• Geplaatst op 26-01-2016
  • Industrie
InUndies is een vooruitstrevende internationale webshop, gespecialiseerd in hoogwaardig herenondergoed. Voor het verzenden van de online bestellingen waren oprichters Nicole Broeders en Richard Druppers op zoek naar een stijlvolle verzenddoos. Een doos die opvalt en tegelijkertijd discreet is. Tijdens de Webwinkel Vakdagen in 2015 viel hun oog op de verzenddozen van Paardekooper en kwamen zij in contact met Rosalie Gijsberts. Als ervaren ondernemer heeft Richard een neus voor succesvolle concepten. Maar een speciale webshop voor mannenondergoed en mannenlingerie? Was daar een markt voor? Ja, was zijn conclusie, na een aantal jaar observatie en research. “Mooi ondergoed is allang niet meer alleen voorbehouden aan vrouwen,” stelt Richard. “Ik doorbreek graag taboes, maar er in het openbaar over spreken is voor velen nog een stap te ver. Zeker in ons land. Je vertelt niet tegen je voetbalmaten dat je een mooie mannenstring of boxer hebt gekocht.”

Maatwerk voor nog meer uitpakbeleving

“Daarom waren Nicole en Richard op zoek naar een discrete verzenddoos,” vult Rosalie aan. “Maar wel eentje die de ontvanger trakteert op een verrassende uitpakbeleving. Het uitgangspunt was een standaard klepdoos en deze hebben wij doorontwikkeld. Om het uitpakken nog spannender te maken hebben we een extra klep toegevoegd. Als je de doos opent zie je nog niet meteen wat erin zit. Op de binnenste klep staat een bedankje namens InUndies. De producten zitten vervolgens verpakt in stijlvol zwart zijdevloeipapier, in combinatie met een sluitetiket. De doos zelf is wit, passend bij de huisstijl van InUndies.”

Onderscheiden via de verpakking

“Onze producten zijn een cadeautje om te krijgen, dus dan moet je ze ook zo presenteren,” vinden Richard en Nicole. “Een standaard kartonnen doos heeft niks met beleving te maken. Door beleving toe te voegen kun je je als retailer juist onderscheiden. Die beleving creëer je niet alleen met een mooie website, maar ook met een stijlvolle verpakking. Rosalie heeft ons hierbij uitstekend begeleid. Zo heeft zij diverse monsterverpakkingen laten zien. Dan heb je tenminste echt iets in handen, dat je goed kunt beoordelen.”

Tot in de puntjes geregeld

“Alles is tot in de puntje geregeld door Paardekooper,” stelt Richard. “Zo zakte de binnenste klep aanvankelijk naar binnen. Om dit op te lossen kwam Rosalie met het idee van een extra randje. Hierdoor blijft de klep netjes staan. Het is fijn dat een partij zo met je meedenkt. Als ik anderen vertel dat ik mijn dozen bij Paardekooper haal, dan reageert men altijd positief. Je betaalt misschien ietsje meer, maar dan ben je ook verzekerd van een prima kwaliteit en een verpakking die past bij je bedrijf. Dat is onze ervaring en zo staat het bedrijf volgens ons ook in de markt bekend.”