• Geplaatst op 27-01-2016
  • Algemeen

Persbericht

Oud-Beijerland, 27 januari 2016

PACOMBI GROUP maakt heden bekend dat Jurgen van Krevel (46) per 1 maart 2016 benoemd is tot CEO. Van Krevel was voorheen CEO van snoepfabrikant Concorp (o.a. Autodrop, Oldtimers en Fisherman’s Friend).

De benoeming van Van Krevel volgt op het besluit van Managing Director Martin van Es om een stap terug te doen. Van Es legt zijn functie per 1 maart neer, maar zal een adviserende rol binnen PACOMBI GROUP blijven vervullen.

De snel groeiende PACOMBI GROUP, met een jaaromzet van 265 miljoen Euro en ruim 400 medewerkers, is een vooraanstaande speler in de Europese verpakkingsmarkt. Naast een assortiment van 40.000 artikelen biedt PACOMBI GROUP met name inzicht in de samenhang tussen verpakkingen en milieu-impact op basis van een Life Cycle Assessment (LCA). Eigenaar Jan Paardekooper: “PACOMBI GROUP is de combinatie van een aantal zeer succesvolle bedrijven (Paardekooper Verpakkingen, Van der Windt Verpakking, Depa Disposables, Halma Packaging, Olsthoorn Verpakkingen). Inmiddels hebben we vestigingen in 6 landen. Onze producten verkopen we in meer dan 70 landen. Martin van Es heeft een prominente rol gespeeld in de ontwikkeling van de Group en heeft een stevig fundament voor de toekomst neergezet. Ik ben Martin zeer erkentelijk voor zijn belangrijke bijdrage aan onze onderneming. Een nieuwe fase breekt nu aan. De komst van Jurgen van Krevel als de nieuwe leider, die samen met zijn collega’s in het directieteam de verdere groei van ons bedrijf vorm zal geven, juich ik bijzonder toe. Ik wens hem buitengewoon veel succes en plezier in zijn nieuwe functie”. Nieuwe CEO Jurgen van Krevel: “PACOMBI GROUP heeft mij altijd bijzonder aangesproken.PACOMBI GROUP is leidend op terreinen als duurzaamheid, innovatie, logistieke ontzorging en e-commerce. Daardoor is er veel groeipotentieel voor de toekomst. Ik vind het een eer om voortaan leiding te mogen geven aan dit prachtige familiebedrijf en heb buitengewoon veel zin om aan de slag te gaan”.

Meer informatie?

• Jurgen van Krevel: + 31 8 82 22 23 71
• Jan Paardekooper: + 31 8 82 22 23 71
www.pacombigroup.com