• Geplaatst op 28-11-2017
  • Algemeen

Zoals verpakkingen het product maken. Alles draait om een goede, professionele uitstraling. Dat is precies de reden waarom we onze Storemedewerkers in een nieuw, modern jasje hebben gestoken, want wat wij vertellen, dat stralen wij ook graag uit.

Wij zijn trendsetters

We hebben gekozen voor de representatieve premiumlijn van het merk Tricorp. De werkkleding is een knipoog naar fashion, dankzij de bijzondere kleuren en pasvormen. Het merk presenteert zichzelf met de Premiumlijn als een trendsetter in de markt voor werkkleding. En dat is precies wat wij willen uitstralen op het gebied van verpakkingen. Onze medewerkers beschikken over de juiste skills én de juiste looks!

Ook op zoek naar professionele bedrijfskleding?

Niet geheel toevallig kun je de Tricorp-werkkleding vanaf nu ook in onze webshop bestellen. Naast het Premium-label bieden wij tevens Casual-, Workwear- en Safety- labels. Met een collectie van bijna 5.000 artikelen vind je gegarandeerd jouw ‘perfect fit’. Van comfortabele sweaters en uv-blokkerende polo’s tot industriële overalls en thermisch ondergoed.