• Geplaatst op 11-09-2018
  • Food & Services

Hoe pak jij de klant dit najaar in? Met de trouwe blik van Rudolph the Reindeer, een gevoel van luxe of met de schoonheid van Moeder Natuur? Je ontdekt het in de nieuwste Najaarsbrochure, boordevol verrassende en inspirerende geschenkverpakkingen, foodverpakkingen en nieuwe concepten.

Dit najaar pakken we groter uit dan ooit te voren. In de Najaarsbrochure vind je alles wat je nodig hebt om het najaar feestelijk aan te kleden, zoals cadeaupapier, flesverpakkingen, (winkel)decoraties en smaakmakende foodverpakkingen. En aangezien Sinterklaas en de Kerstman steeds vaker hun cadeaus online kopen, hebben wij tevens een uitgebreide collectie verzendverpakkingen toegevoegd. Met Paardekooper ben je verzekerd van een goede binnenkomer!

Originele dessins

Het assortiment getuigt van een flinke dosis creativiteit, want bij Paardekooper vind je de coolste dessins die je nergens anders ziet. Geïnspireerd op de actuele trends presenteren wij diverse exclusieve Sinterklaas- en kerstverpakkingen, waarmee jij de klant volledig inpakt.

Inpakinspiratie voor de feestdagen

Naast een compleet en gevarieerd assortiment pakken we dit najaar ook uit met praktische en inspirerende inpaktips. Ontdek hoe je in een handomdraai de mooiste geschenksets maakt met onze sfeervolle manden en houten kistjes. Of laat je inspireren door onze trendy Mix&Match-voorbeelden. Je raakt niet snel uitgekeken. Met zoveel inspiratie is de Najaarsbrochure een cadeau op zich!


Bekijk de online versie van de Najaarsbrochure of check onze inspiratiepagina’s.