• Geplaatst op 07-06-2016
  • Food & Services

Sinds jaar en dag een hit in de Amerikaanse supermarkten: de papieren blokbodemzak. De zakken zijn gemaakt van een zware kwaliteit kraftpapier en voorzien van een stevige blokbodem en optimale grip. Ideaal voor het inpakken en vervoeren van boodschappen en talloze andere food en non-food producten. Van to-go maaltijd tot spijkerbroek, trakteer jouw klanten op een authentieke ‘American experience’.

Kenmerkend voor de Amerikaanse blokbodemzak is het materiaal. Kraft heeft een duurzame en stoere uitstraling. Leuk in combinatie met bijvoorbeeld ons Lunchconcept. De lichtbruine ondergrond biedt bovendien legio mogelijkheden om de verpakking te voorzien van een persoonlijke touch. Bijvoorbeeld door middel van een stempel, sticker of etiket. Do it yourself. Super trendy en handig voor het communiceren van bijvoorbeeld tijdelijke acties. Een maatwerk bedrukking behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Alternatief voor de (plastic) tas

De Amerikaanse blokbodemzak is voor veel supermarkten het tijdloze alternatief voor de (plastic) draagtas. Maar ook speciaalzaken, lunchrooms, lifestyle- en modewinkels kiezen voor de blokbodemzak als draagtas. Dankzij de gekartelde bovenrand en inkeping maak je de zak eenvoudig open. De blokbodem en de zware kwaliteit papier zorgen voor ruim voldoende draagkracht. Ben jij nog steeds op zoek naar een geschikt alternatief voor de plastic draagtas? Of wil je meer informatie over de actuele regelgeving? Bekijk dan ook eens onze factsheet.

Online blokbodemzakken bestellen

De blokbodemzakken zijn verkrijgbaar in twee formaten. Bestel jouw trendy boodschappenzak of papieren draagtas eenvoudig via onze webshop.