• Geplaatst op 10-01-2017
  • Food & Services

Visspecialisten opgelet: wij hebben weer een nieuwe lijn visverpakkingen ontwikkeld. Onder de noemer I LOVE FISH presenteren wij diverse trendy visverpakkingen. Het aantrekkelijke verpakkingsdessin is geïnspireerd op de actuele designtrends. Speels, een tikkeltje eigenwijs en ongebonden, zoals een vis in het water.

Totaalconcept

Met I LOVE FISH bieden wij de visspecialist een opvallend en compleet verpakkingsconcept. Je profiteert van een uniforme, herkenbare uitstraling tegen een scherpe prijs. Het assortiment bestaat uit diverse visverpakkingen, waaronder viszakken, edelpackvellen en cateringdozen, die je desgewenst kunt laten bedrukken met de gegevens van jouw winkel.

Een smaakvolle visbeleving

Als visspecialist sta je voor kwaliteit, versheid en vakmanschap. Laat dat zien! De wijze waarop je product verpakt en serveert is bepalend voor het imago van jouw viswinkel. Met I LOVE FISH trakteer je jouw klanten op een eigentijdse en smaakvolle visbeleving.

Vers lokvoer

I LOVE FISH vervangt onze huidige Fresh Seafood verpakkingslijn. Consumententrends veranderen en de verpakking verandert mee. Bij Paardekooper volgen wij deze trends en ontwikkelingen op de voet. Zo organiseren wij zelf regelmatig trendtours om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën voor onze klanten. I LOVE FISH is hiervan het resultaat.

Ambachten zijn nog steeds terug van weggeweest. De ‘handgetekende’ typografie en plaatjes sluiten hier uitstekend bij aan. De overwegend witte basis in combinatie met een kleine zachtblauwe kleurnuance doet Scandinavisch aan. Scandinavisch design is super. Met I LOVE FISH bieden wij onze klanten vers ‘lokvoer’: verleid klanten met een mooi stukje vis én een opvallende verpakking.

Bestel jouw visverpakkingen via onze webshop of via één van onze partners.