• Geplaatst op 18-04-2017
  • Food & Services

Via de webshop van Paardekooper kun je vanaf nu snel en eenvoudig zelf bedrukte koffiebekers bestellen. Mogelijk vanaf kleine aantallen, tegen scherpe prijzen, in hoge full color kwaliteit en supersnel geleverd. Dat is de zekerheid van Paardekooper; de specialist in bedrukte koffiebekers.

Bedrukte koffiebekers in kleinere aantallen

Bedrukte koffiebekers zijn een ideaal promotiemiddel, zowel als huisstijldrager als voor het communiceren van (tijdelijke) acties. Bij Paardekooper bestel je jouw bedrukte koffiebekers al vanaf 1.000 stuks, tegen zeer scherpe prijzen. Val op tijdens vergaderingen, beurzen en evenementen en verras zowel medewerkers als klanten met een unieke bedrukte koffiebeker.

Gratis ontwerp bedrukte koffiebekers

Upload snel een eenvoudig je logo, tekst en/of afbeelding(en) via de webshop. Binnen 24 uur ontvang je van ons een ontwerpvoorstel in 3D. Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen ontwerp aanleveren. In elk geval geldt, dat wij het ontwerp optimaliseren voor een perfecte bedrukking.

Bestel eenvoudig gepersonaliseerde koffiebekers én meer

Naast bedrukte koffiebekers kun je ook bij ons terecht voor al je andere verpakkingen en disposables. Zo vind je bij Paardekooper alles voor de complete inrichting van de koffiehoek, waaronder suikersticks, creamers, draagtrays en roerstaafjes. Je profiteert van het gemak van een online one-stop-shop, voor zowel standaard als bedrukte artikelen.

Wil je meer informatie of direct starten met het bestellen van je eigen bedrukte koffiebekers? Kijk op: www.paardekooper.nl/bedruktekoffiebekers voor de bedrukte koffiebekers in onze webshop.