• Geplaatst op 06-09-2017
  • Food & Services

Paardekooper staat in september met een eigen stand op de vijfde editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september introduceren wij op standnummer 410 diverse mooie nieuwe producten voor cateraars en horecabedrijven. Kom kijken!

Frietzak 3.0, chalkbekers en onbreekbare glazen

Zo presenteren we tijdens Gastvrij Rotterdam een uitbreiding op onze eigen trendy snacklijn Pubchalk. Naast de nieuwe kartonnen snackbakjes en papieren snackzakjes kun je kennismaken met de revolutionaire frietzak 3.0 voor het zonder vieze vingers eten van friet uit een puntzak.

Heel bijzonder zijn de nieuwe I’M a HOT CUP Chalk-bekers voor warme dranken uit onze populaire serie I''M a CONCEPT. Deze I’M a HOT-cups in krijtlook combineren geweldig met de stoere Pubchalk-snackverpakkingen. Café-eigenaren en organisatoren van concerten en evenementen zullen met eigen ogen de aanvulling op het assortiment oersterke, onbreekbare Durables-glazen willen zien.

Funprikkers, natuurlijke prikkers en Wave-rietjes

In onze collectie satéprikkers tonen we een nieuwe serie voor extra fun en een echte foodbeleving. Basic cocktailprikkers, trendy knoopprikkers of kleurrijke funprikkers: voor elke doelgroep is er wat wils. Speciaal voor liefhebbers van een natuurlijke presentatie hebben we onder ons merk Biodore® een luxueuze, eigentijdse lijn prikkers van natuurlijke materialen ontwikkeld. En ook in de serie Wave-rietjes mag je een hele nieuwe lijn verwachten!

Creatieve concepten en verrassende verpakkingen

Tijdens de horecavakbeurs kun je je op onze stand volop laten inspireren door allerlei creatieve concepten en producten die wij voor diverse klanten hebben gemaakt. Natuurlijk nemen wij ook onze befaamde WrappIDUP-specialisten mee naar de beurs. Zij laten zien hoe je je verpakkingen op soms verrassend eenvoudige manieren naar een hoger niveau kunt tillen. Redenen genoeg dus om tijdens Gastvrij Rotterdam bij Paardekooper langs te komen op standnummer 410. We hopen je daar te zien en te spreken!