• Geplaatst op 27-07-2017
  • Agri & Horti

Op zoek naar de ideale verzendverpakking voor bloemen en planten? SendProof Packaging introduceert in samenwerking met PACOMBI HORTI en PostNL een nieuwe lijn verzendverpakkingen voor bloemen en planten. De verzendverpakkingen garanderen een optimale bescherming tijdens transport, dankzij een slim en innovatief design. Het speciale Horti-assortiment bestaat op dit moment uit drie varianten plantendozen en een bloemendoos en zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

De online verkoop van bloemen en planten stijgt en daarmee ook de vraag naar slimme verpakkingspoplossingen. Kwetsbare bloemen en planten stellen hoge eisen aan de verzendverpakking. De producten moeten in uitstekende conditie worden afgeleverd. Daarnaast wordt de beleving bij de ontvanger steeds belangrijker. De nieuwe bloemen- en plantenverzenddozen vallen onder het kwaliteitslabel SendProof Packaging. Dat is jouw zekerheid voor verzendverpakkingen die echt werken én een tevreden consument.

Flexibele plantendoos

De plantendoos is geschikt voor het verzenden van circa 90% van alle soorten kamerplanten, dankzij een slim en flexibel design. De plantendoos is verkrijgbaar in drie hoogtematen, 40, 80 en 130cm met een standaardbodemmaat van 33*30cm (buitenwerks). Er zijn drie verschillende interieurs beschikbaar, elk passend en uitwisselbaar op de drie formaten dozen. De dozen zijn gemaakt van ongebleekt kraft FSC papier/karton en voorzien van een neutrale opdruk. Op dit moment wordt reeds gewerkt aan een vierde variant, speciaal voor het verzenden van (onder andere) de Phalaenopsis inclusief ompot.

Bloemendoos

Voor bloemen is een vergelijkbare oplossing beschikbaar. Extraatje is hier het ‘deurtje’ in de verpakking, dat de doos een luxe cadeau-uitstraling geeft. De bloemendoos heeft een standaardhoogte van 80cm en een bodemformaat van 30*15cm (buitenwerks). Ook deze lijn wordt binnenkort uitgebreid met meer varianten.

Bedrukte bloemen- en plantenverzenddozen

De verzendverpakkingen kunnen bovendien volledig op maat worden gemaakt en bedrukt. Met een eigen bedrukking vergroot je de naamsbekendheid van jouw webshop. Daarnaast draagt een mooie verzendverpakking bij aan de ultieme uitpakbeleving. Je profiteert bovendien van een extra voordelig tarief. Als specialist in sierteeltverpakkingen hebben wij verschillende stansmessen tot onze beschikking, waardoor stanskosten vervallen.