• Geplaatst op 18-01-2016
  • Algemeen

Paardekooper is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen. In onze stand B08 pakken wij weer groots uit. Wij bieden je maar liefst 50m2 verpakkingsinspiratie, met als belangrijkste thema’s: efficiency, duurzaamheid en design. Wij presenteren de nieuwste trends op het gebied van verpakkingen, zoals gekoelde verzendverpakkingen, speciaal voor food en praktische zweefraamverpakkingen en de mooiste geschenkverpakkingen. Onze verpakkingsadviseurs informeren je graag over de meerwaarde van een goede (verzend)verpakking.

De verzenddoos als cadeautje

Hoe creëer je een unboxing experience bij de consument? Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens een bezoek aan onze stand. Wij presenteren diverse cadeauverpakkingen en onder de noemer WrappIDup ontwikkelen wij maatwerk (verzend)verpakkingen.

De verpakking in het logistieke proces

Tijdens de beurs is ook ons zusterbedrijf Van der Windt Verpakking aanwezig. Samen met Sealed Air en Ranpak, presenteert Van der Windt verschillende verpakkingsoplossingen en geavanceerde machines. Waar Paardekooper zich voornamelijk richt op een opvallende presentatie, richt Van der Windt zich hoofdzakelijk op het efficiënt inrichten van het logistieke verpakkingsproces. Samen zorgen wij voor meer inpakgemak en een maximale uitpakbeleving.

Leuk om te lezen

Bezoekers ontvangen van ons een speciale WWV e-businesskrant, met daarin praktische informatie over actuele retailtrends, ontwikkelingen en verrassende tips en tricks voor ondernemers die meer uit hun business willen halen, via de verpakking. Wánt: de verpakking is niet puur en alleen een kostenpost, maar een waardevolle marketingtool waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden. Hoe? Dat ontdek je tijdens een bezoek aan onze stand.

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen beurs is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Van inspirerende lezingen en kennissessies tot een ruim aanbod van professionele oplossingen, waarmee je jouw online rendement kunt optimaliseren. De beurs vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 januari in de Jaarbeurs Utrecht, hal 1 en 2. Bestel jouw gratis toegangskaarten via de website .