• Geplaatst op 29-11-2016
  • Food & Services

Van 9 tot en met 12 januari vindt in de Amsterdam RAI de Horecava 2017 plaats. Dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Als specialist in trendy foodverpakkingen en disposableconcepten mag Paardekooper hier natuurlijk niet ontbreken. Van het creëren van een ultieme gastbeleving tot het ondersteunen van jouw duurzame ambities. Tijdens de beurs laten wij je de meerwaarde van een goede verpakking zien.

Verpakkingen en disposables vormen een belangrijk onderdeel binnen ieder horecaconcept. Een goede foodverpakking houdt rekening met kwaliteit- en smaakbehoud, gebruiksgemak, duurzaamheid en presentatie en zorgt op deze manier voor een positieve ervaring bij de gast. Tijdens de beurs presenteren wij verschillende producten en innovatieve verpakkingsconcepten die rekening houden met al deze facetten.

Gerenommeerde merken, unieke concepten

Ervaar de schoonheid van de natuur met Biodore®. Maak kennis met de wetenschap achter Bright®. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van het merk Depa®. Laat je inspireren door ons succesvolle I’M a CONCEPT, waarmee we de horecaondernemer een totaalconcept bieden op het gebied van food & beverage verpakkingen. En laat je adviseren op het gebied van hygiëne, schoonmaak en persoonlijke bescherming met Qleaniq® en ComFort.

Ervaar het zelf

Wil je even bijkomen van al die bijzondere indrukken? Dan kun je op onze stand genieten van de lekkerste Italiaanse hapjes en drankjes van de Birra Italia foodtruck. Uiteraard wordt al dit lekkers geserveerd in onze eigen verpakkingen en disposables. Zien, voelen én zelf ervaren, een bezoek aan onze stand (11.602) belooft een zinnenprikkelende ervaring te worden.

Over de Horecava

De Horecava is voor tienduizenden professionals uit de foodservice-industrie een belangrijk terugkerend evenement. Jaarlijks komen horeca-eindverbruikers, grootverbruikers en andere foodprofessionals nieuwe producten en diensten ontdekken, trends spotten, ideeën uitwisselen, netwerken en zakendoen.

Spectaculaire acties

Speciaal voor de beurs hebben wij een aantal leuke acties bedacht. Bezoekers van onze stand ontvangen een Paardekooper Horecava Special. Deze beurskrant staat boordevol aanbiedingen, innovatieve verpakkingsconcepten en allerhande informatie over ons bedrijf.

Horecava 2017, RAI Amsterdam, hal 11, stand 11.602

Maandag 9 t/m donderdag 12 januari van 11.00 tot 18.00 uur