• Geplaatst op 10-07-2018
  • Agri & Horti

Opvallen in het plantenschap in de supermarkt? Van Vliet Potplants doet het met kwalitatief hoogwaardige producten die ook nog eens opvallen door de nieuwe hoes. Paardekooper ontwikkelde en produceerde ‘m in eigen huis. 

Van Vliet Potplants is gespecialiseerd in een breed assortiment kamer- en tuinplanten. Afnemers zijn onder meer te vinden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oost-Europa. Eén van die afnemers is retailketen Coop. In nauwe samenwerking met die afnemer heeft Paardekooper voor Van Vliet Potplants een aansprekende nieuwe hoes ontworpen voor het verpakken van zowel potchrysanten, kalanchoë, anthurium potrozen en phalaenopsis. 

De hoes is geproduceerd van CPP 50 micron en bedrukt met het design ‘Seasons Flowers’, een ontwerp in verschillende kleuren. Die universele opdruk maakt de hoes ook geschikt voor andere potplanten. Met goedkeuring van Van Vliet Potplants is de hoes daarom ook bij andere potplantenkwekers in gebruik. 

Hoezen voor planten zijn niet het enige product dat onze Horti-specialisten van Paardekooper levert aan Van Vliet. Sinds 2006 zijn we ook kind aan huis voor dozen, handschoenen en emmers. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze horti divisie in Poeldijk.