• Geplaatst op 14-01-2019
  • Algemeen

De Webwinkel Vakdagen staan weer voor de deur! Paardekooper is deze editie aanwezig met een eigen stand vol verpakkingsinspiratie voor webshops en online retailers. Op onze stand 183 in hal 7 verwelkomen we iedereen met interesse in verzend- en geschenkverpakkingen. Het grote e-commerce-evenement vindt dit jaar plaats op woensdag 23 en donderdag 24 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

Ontmoet ons e-commerceteam

We presenteren Paardekooper op onze stand als marktleider in het online segment van verzendverpakkingen, geschenkverpakkingen en gepersonaliseerde verpakkingen. Wie langskomt kan informeel kennismaken met ons enthousiaste e-commerceteam. Zij vertellen graag meer over onze eigen e-commerceactiviteiten, demonstreren de vele handige mogelijkheden van de Paardekooper-webshop en beantwoorden vragen over verpakkingen en e-commerce.

Uniek: persoonlijk verpakkingsadvies

Het aantal webshops en bedrijven dat producten naar klanten stuurt, groeit nog steeds. Hierdoor neemt ook de behoefte aan passende verpakkings- en verzendoplossingen toe. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kunnen bezoekers op de Paardekooper-stand terecht voor een persoonlijk verzendverpakkingsadvies van onze verpakkingsspecialisten. Een unieke service waarmee we online retailers aan oplossingen helpen om producten nog slimmer, voordeliger en representatiever naar hun klanten te versturen.

Bedrukte producten in kleine oplages

Ook maken we onze bezoekers graag wegwijs in de mogelijkheden van gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplages. Van cadeaupapier tot brievenbusdozen, van tape tot draagtassen en van flesdozen tot koffiebekers; het kan bij Paardekooper. Ontdek zelf de talloze mogelijkheden om je online marketing een extra impuls te geven.

Een must voor online retailers

De Webwinkel Vakdagen zijn een begrip in e-commerceland. De vakbeurs is een echte must-go voor iedereen die affiniteit heeft met webshops en e-commerce. Dit jaar delen ruim tweehonderd internationale sprekers hun inzichten en geven ze waardevolle tips voor je bedrijfsvoering. Maar liefst 270 exposanten, waaronder Paardekooper, bieden de online detailhandel allerlei oplossingen op het gebied van elektronisch zakendoen. Kom op 23 en 24 januari ook naar Utrecht en laat je inspireren op de stand van Paardekooper!