• Geplaatst op 22-12-2016
  • Food & Services

Hoe trakteer jij je klanten in het nieuwe jaar op een bijzondere uitpakbeleving? Paardekooper presenteert de inpaktrends voor 2017. Van trendy dessins tot gewaagde combinaties. Het nieuwe jaar zit boordevol leuke verrassingen.

Patronen dessins

De trend van grafische patronen zet in 2017 door. Herhaling en ritme in de vorm van grafische patronen en gestileerde urban prints domineren al enige tijd de mode en het interieur. In 2017 is de verpakking aan de beurt. We zien strakke geometrische en ritmische dessins. Vaak in zwart/wit of in een combinatie van twee complementaire kleuren.

Scandic style

Niet geheel toevallig bezochten onze WrappIDup trendwachters afgelopen winter Kopenhagen als onderdeel van een trendtour: Scandinavisch design is hotter dan hot. De trend kenmerkt zich door eenvoud. We zien veel natuurlijke materialen, zoals bruin kraftpapier in combinatie met een frisse witte opdruk en touw of koord in plaats van lint. Ook het gebruik van pastelkleuren, zoals mintgroen en roze, is typerend voor de Scandinavische stijl.

Vijftig tinten blauw

Blauw is de kleurtrend van 2017. We zien verschillende blauwtinten in elkaar overlopen, van aards indigo tot klassiek denim. Daarnaast zien we ook veel oranje in verschillende tinten. Populaire combinaties zijn helder oranje met blauw als contrastkleur en ‘terracotta’ oranje (Potters Clay) met okergeel.

Experimenteel

Een jampot of frietzak als geschenkverpakking? In 2017 mag je experimenteren. Combineer tegenstelde items en gebruik verpakkingen uit andere branches, zoals food of industrie, als geschenkverpakking. Gegarandeerd dat jij klanten trakteert op een buitengewoon aangename verrassing.

Paardekooper presenteert binnenkort een nieuwe lijn geschenkverpakkingen, afgestemd op de actuele designtrends. Hierover verschijnt binnenkort meer informatie. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor geschenkverpakkingen in jouw eigen huisstijl. Door het hanteren van een eigen huisstijl en/of inpakstijl versterk je jouw bedrijfsidentiteit. Met een persoonlijke ‘inpaksignatuur’ word je als afzender herkend. Welke bedrijven gingen je voor? Kijk op www.wrappidup.nl voor meer informatie en inpakinspiratie.