• Geplaatst op 13-09-2019
  • Food & Services
Van 23 tot en met 25 september vindt de Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Een toonaangevend gastronomisch platform voor ambitieuze horecaprofessionals. Ook Paardekooper is aanwezig met een stand. Hier presenteren we onder andere een inspirerend assortiment duurzame horecaverpakkingen en hygiëne artikelen.

‘Foodure’ proof packaging

De vraag naar natuurlijke verpakkingsoplossingen neemt toe. Consumenten stappen massaal over op het ‘plasticdieet’ en vanuit de overheid wordt het gebruik van plastic wegwerpproducten verboden dan wel ontmoedigd. Als ambitieuze horecaprofessional wil je je tijd ver vooruit zijn, maar waar doe je nu goed aan? Je vindt het antwoord tijdens een bezoek aan onze stand 6.107. Hier presenteren we een ruime collectie toekomstbestendige verpakkingen, waaronder de natuurlijke disposables van Biodore® en de DEPA Durables.

De ultieme gastbeleving

We adviseren je ook graag over de rol van verpakkingen als onderdeel van de ultieme gastbeleving. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingsconcepten. Van innovatieve take away-oplossingen, gericht op maximaal gebruiksgemak, tot Instagrammable designs. Samen zetten we jouw product of merk op de kaart.

ComFort® HACCP artikelen

Een hygiënische werkomgeving draagt eveneens bij aan een gastvrije beleving. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de beurs presenteren we ons gerenommeerde merk ComFort®. ComFort® is al meer dan twintig jaar de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, waaronder handschoenen, koksmutsen, wokkels en schorten. De producten kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en maximaal draagcomfort. Medewerkers dragen de beschermingsmiddelen met plezier. ‘Moeten’ wordt willen en dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk.

Zien is geloven! Schrijf je nu in en bezoek onze stand. Ben je klant van Paardekooper? Vraag dan jouw gratis toegangscode aan via info@paardekooper.nl. Wees er snel bij, want op = op.