• Geplaatst op 12-09-2017
  • Algemeen

Aankomende vrijdag bestaat de Paardekooper Store Breda 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vanaf die datum is het een week lang feest in het Brabantse filiaal van de verpakkingsgroothandel. Klanten profiteren van aantrekkelijke jubileumacties en wie in de week van 15 tot en met 22 september langskomt in de Store wordt getrakteerd op een heus feestje.

De overname van een tak van het Tilburgse Panhuijsen Verpakkingen in 1992 betekende het begin van de Paardekooper Store Breda. De locatie aan de Vossenberg was de eerste Paardekooper-vestiging in de vorm van een cash and carry. Inmiddels telt het bedrijf negen van dit soort verpakkingswinkels.

Feestweek

Brabanders houden wel van een feestje en daarom pakt Paardekooper groots uit. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan organiseert het bedrijf een speciale feestweek, compleet met slingers, feestkleding voor het personeel, lekkere hapjes en drankjes en verschillende feestelijke activiteiten.

Jubileumacties

Het begin van de feestweek is tevens de start van verschillende acties en aanbiedingen. De aanbiedingen worden onder andere gecommuniceerd in een speciale feesteditie van de maandelijkse actiefolder, het HAP&TAP® MAGAZINE en de webshop.