• Geplaatst op 07-04-2015
  • Food & Services

Waarom een blanco visvel gebruiken als je voor hetzelfde geld een opvallende verpakking hebt? Paardekooper introduceert een nieuw en vooruitstrevend verpakkingsdessin, speciaal voor haring.

Laat ze maar happen!

Binnen Fresh Seafood hebben we al verschillende mooie visverpakkingen ontwikkeld. Dit keer gooien we het over een iets andere boeg. Gedurfde, eigentijdse haringverpakkingen, voor wie echt wil opvallen. Klanten binnenhalen via een vooruitstrevende verpakking? Wij zorgen dat je klanten happen!

Het neusje van de zalm… eh haring

Bij Paardekooper geloven we in de meerwaarde van de verpakking als marketingtool. Een verpakking mag opvallen, aandacht vragen voor uw producten. Daarom bedenken we voortdurend nieuwe verpakkingsoplossingen en dessins. We beloven je het allerbeste. Zeker zo’n mooie traditie als haringhappen verdient een opvallende, eigentijdse verpakking.

Complete visbeleving

Binnen de nieuwe lijn haringverpakkingen bieden we alles voor een complete visbeleving. Naast viszakken, visvellen en doosjes bieden we ook servetten, citroendoekjes, partyprikkers, hemddraagtassen en een bijpassende beachflag en vlaggenlijn.

Vis niet achter het net en houd onze website in de gaten. De nieuwe haringverpakkingen zijn vanaf mei exclusief verkrijgbaar via onze webshop.

Vis