• Geplaatst op 07-07-2016
  • Algemeen

Oud-Beijerland, 7 juli 2016

Van der Gugten Rijnsburg B.V. gaat verder als onderdeel van PACOMBI GROUP. De Rijnsburgse groothandel, gespecialiseerd in sierteelt verpakkingen, zet de activiteiten onder eigen naam voort. De twee partijen hebben de overnameovereenkomst op woensdag 6 juli jl. ondertekend. Martin en Freek van der Gugten blijven ook na de overname het bedrijf aansturen.

PACOMBI GROUP, een 100% familiebedrijf, is actief in diverse markten van verpakkingen, hygiëneproducten en disposables. De groep ziet de acquisitie van Van der Gugten als een strategische stap voor verdere groei in de Nederlandse alsook de exportmarkt voor sierteelt.
In deze markt is de groep al actief met een tweetal bedrijven: Van der Windt Verpakking en Olsthoorn Verpakkingen. “De toevoeging van Van der Gugten geeft ons nog meer mogelijkheden onze klanten beter en breder te bedienen”, aldus Jan Paardekooper, eigenaar van PACOMBI GROUP.

Van der Gugten Rijnsburg B.V. is een familiebedrijf dat dit jaar 100 jaar actief is in het leveren van verpakkingen en logistieke oplossingen voor de sierteelt. De groothandel levert aan kwekers, detaillisten, exporteurs, importeurs en andere groothandelaren. In Rijnsburg beschikt het bedrijf over een modern bedrijfspand met een state-of-the-art dozenopzetmachine. Bij het bedrijf werken dertien medewerkers. Martin van der Gugten: “Door de krachtenbundeling wordt ons producten- en dienstenpakket fors uitgebreid. Hierdoor kunnen wij onze bestaande relaties nog meer bieden, kortom een win-wincombinatie voor ons en PACOMBI GROUP”.

Redactie: meer info in relatie tot dit persbericht is te vinden op www.pacombigroup.com. Daarnaast kunt u contact opnemen met de heer Martin van der Gugten, algemeen directeur Van der Gugten Rijnsburg B.V., telefoon +31 (0)71 403 08 54 of email; info@vandergugten.nl of Jurgen van Krevel , algemeen directeur van PACOMBI GROUP, telefoon +31 (0)88 22 22 333, e-mail: info@pacombigroup.com.