• Geplaatst op 28-06-2015
  • Algemeen

Qleaniq® is hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van functionele bedrijfsruimtes en werkplekken. Het aanbod bestaat uit hygiëne papier, dispensers en handreiniging. Vanaf 1 september wordt dit assortiment uitgebreid met een klein aantal specifiek geselecteerde reinigingsmiddelen en schoonmaakhulpmiddelen.

We hebben er bewust voor gekozen om een selectief assortiment aan te bieden. We bieden namelijk precies datgene wat je als retailer, horecaondernemer, kantooreigenaar of fabrikant echt nodig hebt. Niet meer en niet minder. We houden het simpel, maar doeltreffend. Op deze manier houd je het overzicht.

Keukenhygiëne, gebouwhygiëne en hulpmiddelen

Het assortiment bestaat uit een aantal onmisbare hygiëne artikelen voor in de keuken: desinfectie, een RVS reiniger, afwasmiddel en een oven- en grill reiniger. Daarnaast introduceren we reinigingsmiddelen voor het interieur, de vloeren en de sanitaire ruimtes in gebouwen. Hierbij kun je denken aan een professionele interieurreiniger, een wc ontkalker en een vloerreiniger. Tot slot introduceren we praktische hulpmiddelen, zoals emmers, doekjes, borstels en sponzen.

Alles voor een hygiënische werkomgeving

Dit is slechts het begin. Wij blijven innoveren binnen Qleaniq® met als doel om u een zo compleet mogelijk hygiëne assortiment aan te bieden. Nauwkeurig afgestemd op precies datgene wat je als ondernemer nodig hebt.

Houd onze website www.qleaniq.nl in de gaten voor ons actuele aanbod en de laatste nieuwtjes op het gebied van hygiëne. Bestellen kan direct of via onze partners.