• Geplaatst op 11-07-2018
  • Algemeen

Een stoere man kent natuurlijk Petrol Industries, een merk dat staat voor ruige, pure kleding. Het Nederlandse merk maakt al sinds 1989 fashion voor mannen, jongens en meisjes en verkoopt door heel Europa. “Of er niet een stoere verpakking bestond voor de bestellingen naar de consument?”. Zo’n vraag hoef je natuurlijk maar één keer aan de specialisten van Paardekooper te stellen. 

Casual Denim Driven mannen- en kinderkleding met een stoere touch: daar kun je bij Petrol Industries voor terecht. In eerste instantie verkocht het merk wel online, maar dan alleen via hun retailklanten. Sinds kort kunnen ook consumenten via internet shoppen. En een merk met zo’n duidelijke eigen stijl laat zich natuurlijk niet wegstoppen in anonieme verpakkingen. Hun brand ademt een motorcentric lifestyle wat zich vertaald heeft naar het design van de multicolor gedrukte verpakking. 

Al brainstormend met Paardekooper rolde er een ruige bruine klepdoos uit, samen met een mat afgewerkte verzendenvelop in een industriële look. Zo geven we elke webshop een eigen uitstraling, passend bij het merk waar je voor staat en de doelgroep waar je je op richt! Daarnaast zijn de verpakkingen ook nog eens CO2-neutraal wat bijdraagt aan een beter milieu. 

Wouter Smeets – E-commerce Manager van Petrol Industries: “Het is een prettig proces geweest met Paardekooper, ze dachten van A tot Z mee en dankzij Rosalie is het een eindresultaat dat we met trots aan onze consumenten willen tonen.” 

Heb je ook interesse in een custom made verzendverpakking? Heb je vragen? Neem dan contact op met onze divisie Food&Services in Oud-Beijerland.